Vitamin Well startades under 2006 med en ambition att bredda det svenska dryckesutbudet. Under många år hade vi saknat ett modernt alternativ till läsk och söta juicer. Både i USA och i Asien fanns det mängder med drycker som både var mindre söta och som innehöll nyttoämnen från exempelvis te eller vitaminer och mineraler.

Vi letade men kunde inte hitta en dryck som var god, mindre söt och innehöll tillräckligt mycket nyttoämnen. Därför bestämde vi oss för att ta fram en helt ny dryck i allt från smak och innehåll till utseende. En dryck som vi själva ville ha. För att lära oss om olika nyttoämnen och deras funktion tog vi hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning. Vi utvecklade smaker och designade en flaska som vi själva tyckte om.

Ett och ett halvt år efter starten var vi klara och våra tre första vitamindrycker lanserades på Apoteket i maj 2008. Idag, drygt 4 år och 40 miljoner flaskor senare, kan vi konstatera att vi inte var ensamma om att sakna bättre alternativ i dryckeshyllan.

Vi är ett svenskt bolag där all produktion och utveckling sker i Sverige. Vitamin Well är en uppstickare och utmanare och vi drivs fortfarande av samma engagemang och innovation. Vi kommer alltid att sträva efter att ta fram ännu bättre, smartare och godare drycker för Norden. Och numera resten av Europa.

Idag har Vitamin Well tre dryckeskategorier på marknaden; vitamindrycken i sex olika smaker, Sparkling Water i fyra olika varianter samt Stevia med fyra olika smaker.

Vi är stolta över dem alla och hoppas att du också kommer att gilla dem!

 

 

 

Leave a Reply

Insamlingen