Linda Boström är en tjej som är helt fantastisk. Under 2 av våra tidigare år har hon tagit sig ända från Östergötland för att vara med och träna under Rosa Dygnet. Bara det tycker vi är fantastiskt. Men då hon konstaterade att hon inte har möjlighet att vara med oss på plats i år, så kunde hon ändå inte släppa tanken på att vara med på något sätt. Hon kom helt enkelt fram till att hon kan bidra med en del av inkomsten från sitt lilla företag. För varje beställning som hon får in under Oktober månad så skänker hon 10:- till vår insamling. Och om det är ett Rosa Band som beställs så skänker hon hela förtjänsten på det bandet!

Så om du tycker om hantverk så ska du definitivt ta och kolla in hennes hemsida! Kanske har du en liten därhemma som behöver en filt eller liknande? Eller en vän/bekant med litet barn som skulle uppskatta ett hantverk som present? Bilder på hennes produkter hittar ni på hemsidan.

En liten hobby jag har, virka och sy. Är du sugen på att beställa en filt, vagnsväska, väska, haklapp eller något annat? Läs mer om du klickar här.
Är du sugen på att beställa en filt så är priser varierande. Dels beror det på hur många färger och hur stor. Grundpriset är 400kr, då en enfärgad i storleken 65*55cm. Leveranstiden varierar beroende på antal betällningar och filtens utformning, men självklart jobbar jag det fortaste jag kan så alla blir nöjda.
Är ni sugna på en väska till vagnen så väljer du själv tyg och om du vill ha tillbehör, kostar mellan 220-uppåt.
Haklappar, 1 för 40kr och 3 för 100kr.
Namnhaklappar kostar 50kr/stHandledsnåldyna kostar 50kr och går att få i lite olika utformningar. Kom gärna med egna förslag!

Om jag ska skicka produkter till er säger jag till när den är klar och ni får kontonummer, när jag ser att ni fört över pengar skickar jag produkten till er på en gång! Bor ni i Ljungby med omnejd är ni såklart hjärtligt välkomna att hämta produkten hemma hos mig eller ses i staden för överlämning.

Välkommen med er beställning!

 

Leave a Reply

Insamlingen