Hisingens CK är en av Göteborgs cykelklubbar. De har fokus på landsvägscykling, även om en del andra aktiviteter arrangeras också. En av årets största händelser för dem är Hisingen Runt – Ett motionslopp på cykel där start och mål är på Hisingen. Och de är snälla nog att sponsra med 3 stycken startplatser till Hisingen Runt som vi kommer lotta ut under dygnet.

Så här skriver de om sig själva på sin hemsida http://www.hisingensck.se/motion

Att cykla – det är det som Hisingens Cykelklubb går ut på. Och cyklar gör vi. Ibland långt, ibland brant, ibland snabbt – men alltid njutningsfullt. Vi prioriterar säkerheten när vi är ute och cyklar, vi har ett antal fartgrupper där vi kör i grupp som är mycket socialt. För att vi skall köra säkert på våra vägar tillsammans så är det mycket viktigt för alla att du har varit med på en av våra introrundor innan du börjar cykla med oss på våra rundor!

Även om du har funderat eller inte funderat på att cykla lite längre utomhus för motionens eller träningens skull så tycker jag att du ska ta dig tiden att läsa lite på deras hemsida. Har du inte provat på denna formen av motion så tycker jag att du definitivt ska fundera på det. Det är en otroligt rolig form av motion (eller träning, om man vill ta i lite mer)!

Leave a Reply

Insamlingen