Fit’n Clean är ett tvättmedel som har oss som tränar som målgrupp. Därför skänker de varuprover plus en del annat till oss som vi kommer se till att ni får möjlighet att komma över under dygnet. Har ni inte redan provat det så kan jag berätta att det fungerar, av personlig erfarenhet. (det blir trots allt en hel del svettiga kläder som instruktör, så det har hårdprovats)

Så här skriver de på deras hemsida (http://www.fitnclean.se/index.php)

“Hur kommer det sig att träningskläder, funktionskläder och skor så snabbt börja lukta illa, trots att de är nytvättade?

Svaret visade sig vara ganska enkelt – doftmolekylerna i våra plagg är inte vattenlösliga. När vi tvättar med vanligt tvättmedel så kapslas de gamla dofterna bara in, de försvinner inte. När plagget sedan värms upp av vår kropp ”brister” kapslarna och den gamla doften kommer tillbaka. Konsekvensen blir att kläderna känns ofräscha och äckliga, även om de är nyinköpta och/eller nytvättade.

Tills nu.

Fit’n clean fungerar precis som ett vanligt flytande tvättmedel, med ett unikt undantag: Luktabsorbenten. Vi har skapat ett tvättmedel som effektivt bryter ner doftmolekylerna, samtidigt som det efterlämnar kläderna rena, mjuka och väldoftande – På riktigt!

Fit’n Clean är en logisk produktserie med fokus på målgruppen aktiva personer, alltifrån elitutövare till vardagsmotionärer.

Fit’n Clean har en snygg design och ett smidigt format – perfekt som ett komplement till ditt vanliga tvättmedel. Flaskan innehåller 500 ml flytande tvättmedel, vilket räcker till 10 tvättar med full maskin. Fit’n Clean fungerar lika bra på kulörtvätt som vittvätt.

Leave a Reply

Insamlingen