Rosa Dygnet – Vi Kämpar För Livet

Vi har funnits som ett ideellt arrangemang sedan 2007 där det en helg varje Oktober har arrangerats ett dygn fyllt med träningspass där grundidéen alltid varit densamma. Inga kostnader, bara intäkter som oavkortat ska gå till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling. Hittills har detta skett genom att betalning för deltagande  på passen antingen skett genom att man betalat in summan direkt till vår egen insamling på Cancerfondens hemsida eller betalat kontant på plats. Detta har medfört ett ganska stort administrativt arbete för oss bakom arrangemanget. Detta har vi försökt minska inför årets arrangemang. Detta genom att vi numera har bildat den ideella föreningen “Rosa Dygnet – Vi Kämpar För Livet”. Genom detta har vi nu fått möjligheten att hantera detta smidigare genom att Swedbank går in och sponsrar föreningen med bankkonto, 300 fria bankgiroinbetalningar samt lånar ut kortterminaler under dygnet så att vi numera kan ta betalt med kort och slipper större delen av kontanthanteringen på plats.

Så nu presenterar vi stolt den ideella föreningen Rosa Dygnet – Vi Kämpar För Livet! Eller Rosa Dygnet kort och gott. Business as usual blir det däremot. Samma dygn, samma målsättning men med den skillnaden att ni betalar in deltagaravgiften på vårt bankkonto i första hand,  varvid vi sedan ett par gånger i veckan för över de insatta pengarna in till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling. Detta underlättar väldigt mycket för oss när det kommer till att hålla koll på vem som har betalt för sina pass när vi ska stämma av det.

Givetvis har föreningen en styrelse och den består av följande:

 • Ordförande – Anders Nilsson
 • Vice Ordförande – Caroline Andersson
 • Sekreterare – Johanna Thörnkvist
 • Kassör – Peo Emgård
 • Ledamot – Emil Forss
 • Suppleanter – Jim Berg & Nonne Miles

Organisationsnummer: 802467-9741

Kontakter

Anders Nilsson (bokningsinformation, hemsida)

anders.nilsson@rosadygnet.se

Maria Götesdotter (övrigt)

maria.gotesdotter@rosadygnet.se

 

 

5 Responses to Om RosaDygnet

 • Thea says:

  Hej
  Jag måste vara knäpp men förstår inte det med betalning. Hur mkt skulle det kosta ? Rycktes väggen hörde jag 100/pass men cyklar man kanske ex 8h få blir ju ganska mkt, men är det i gåva som man skänker till cancerfonden????

  Med vänlig hälsning,
  Thea

  • anders.nilsson says:

   Då ska jag genast se över informationen som vi har ute.
   Men ja – det är 100:-/pass som gäller. Och ja, det blir en gåva till officiella RosaBandet-insamlingen. Pengarna går oavkortat dit, vi jobbar som så att vi använder bara sådant under dygnet som vi fått som sponsring, så att vi inte har några utgifter och därmed går alla pengar som ni deltagare betalar raka vägen in i RosaBandet-insamlingen, inte en krona går åt till annat.

 • Slavica says:

  får man ngn bekräftelse på bokningen+

 • Slavica says:

  får man ngn bekräftelse på bokningen?

  • anders.nilsson says:

   I dagsläget inte mer än att det står att bokningen är genomförd. Har inte haft tid att implementera något mer än så.
   Det kommer dock strax upp en funktion där man knappar in sin mailadress, trycker på en knapp och sedan får sina bokningar listade.

   /Anders

Leave a Reply

Insamlingen