Priserna i år håller sig på samma nivå som föregående år.

Det vill säga:

 • 1 träningspass (1 timma) – 100:-
 • 1 föreläsning – 100:-
 • 1 laganmälan (disponera en cykel i cykelsalen under hela dygnet) – 2000:-
 • 1 laganmälan halvdygn (19-07) – 1000:-
 1. Gå in på sidan Kontrollera Bokningar.
 2. Mata in den mailadress du angav när du bokade passet. Tryck på “Hämta Bokningar”.
 3. Summera antalet pass och betala in summan till bankkontot som visas ovanför dina pass när du hämtat dem enligt ovan. Ange det id som även står där som meddelande på inbetalningen.

Utförligare info

Om du bokar in dig på 3 pass så blir det 300 kronor. Givetvis går varenda krona rakt vidare till Cancerfondens officiella RosaBandet-insamling.

Sista betalningsdag är satt till 16/10.  Pass som inte är betalda innan detta datum kommer att släppas för nya bokningar den 18/10 igen.

Nytt för i år är att Rosa Dygnet numera är en ideell förening (se Om RosaDygnet). Detta innebär följande för betalningarna:

Vi vill i första hand att ni betalar för era pass/föreläsningar genom en överföring till vårt bankkonto enligt instruktioner ovan.

I andra hand använder ni vårt bankgiro för att göra inbetalningen. Detta alternativ är dock i första hand för de företag som vill betala via faktura då vi har ett begränsat antal fria bankgiroinbetalningar. Kontakta anders.nilsson@rosadygnet.se om ni måste använda er av detta sätt. (normalt sett kostar en bankgiroinbetalning en liten summa för den som har bankgirot)

Kontant eller med kort på plats. Givetvis kommer vi inte neka någon som betalar på detta sätt. Detta gäller då för sena bokningar/dropin-platser där ni inte har möjlighet att betala enligt ovan.

8 Responses to Betalning

 • Susanna Alaiso says:

  Hej!

  var lite för snabb i min bokning.. :(
  Jag har ju challenge & Switsching på Stigcenter ( Lördagar ) & min inhoppare till Switschingen skall åka bort.. så jag hinner inte till MRL den 27/10.
  Hur gör jag för att avboka??
  Vill boka en annan klass lite senare under dagen istället.

  MVH Sanna

 • Caroline Eriksson says:

  Kommer inbetalningskonto med e-postbekräftelse? Jag hittar inte hur jag ska betala annars… När släpps platser på dem som inte betalat sin bokning? Såg att Jims pass redan var fullt tyvärr.

  • anders.nilsson says:

   Hej! Vi jobbar för fullt på att ta fram en smidigare betalningslösning än vad vi haft tidigare år, dock är inte allt på plats riktigt ännu.
   Vi kommer kontakta alla som redan bokat in sig med information om hur ni ska betala så fort det är på plats.
   Då betalningslösningen inte är på plats ännu, så har vi heller inte sagt något om när det senast ska vara betalt för att inte tappa platsen man bokat.
   Mer information om detta kommer i det mailutskick ni får när vi har allt på plats, samt att info då kommer komma upp på hemsidan om detta.

 • Jess says:

  Hej, hur vet man att betalningen har kommit in på ert konto? :) hälsningar Jessica

  • anders.nilsson says:

   Hej, din “kommentar” hade hamnat i spamen… Nu är den här iaf. Går du in på “kontrollera bokningar” igen så ser du återstående summa att betala. Är den noll så är allt som det ska. :-)

 • Ann Karlsson says:

  Om man nu då lägger in en sen bokning… Hur gör man då med betalning???

  • anders.nilsson says:

   Betalar direkt. Nej, skämt å sido, det kommer upp info strax. Inom två dagar ska betalningen vara hos oss från och med nu, annars släpper vi bokningen igen. Och var noga med att skicka med betalningsid som meddelande till mottagaren på betalningen.

Leave a Reply

Insamlingen