Om det är inspirerat av vårt Rosa Dygn eller inte, det vet vi ej. Men oavsett vilket så är det med glädje vi kan meddela att ni, trots att vi inte arrangerar RosaDygnet i år, kan träna och stödja Rosa Bandet ändå!

Det är nämligen så att 3 av Nordic Wellness klubbar anordnar en Rosa Dag, eller konvent, eller vad man nu vill kalla det. Oavsett namn, så blir den 19/10 en dag då ni på dessa tre klubbar i någon form kan träna och stödja Rosa Bandet i samma veva. “GÖTT” säger vi på go göteborska.

  • Nordic Wellness Alingsås
  • Nordic Wellness Kungsbacka Borgås
  • Nordic Wellness Odinsgatan
  • Nordic Wellness Partille

Dessa tre klubbar får ni söka er till istället. Vad som händer på vilken klubb har vi inte så mycket info om till hands, utan vi hänvisar till Nordic Wellness hemsida och respektive klubb för mer information.

Är det några fler gym där ute som ordnar något för att stödja Rosa Bandet? Tipsa oss isf!

Är det en dag du inte kan, eller en klubb du inte kan ta dig till? Då finns alltid insamlingen här ute till höger, till minnet av Marias mamma, där du kan lämna ett bidrag som oavkortat går till Rosa Bandet.

Keep fighting!

Leave a Reply

Insamlingen