Hej på er. Vi har en trist nyhet att meddela.

Det kommer inte arrangeras något RosaDygn i år. Detta på grund av att arrangörsgruppen har tappat några medlemmar samt att återstående medlemmar redan har sitt schema för hösten fyllt med andra åtaganden. Vi har helt enkelt inte tid att rodda ihop evenemanget i år. Det tar trots allt rätt så mycket tid för att få ihop ett sådant här fantastiskt dygn.

Det är inget roligt beslut och det är med en viss sorg i hjärtat som jag skriver det här nu. Vi litar dock på att ni håller uppe andan och om ni hade tänkt vara med i år, så kanske ni i alla fall kan skänka 50 eller 100:- till den stora insamlingen när den sätter igång? Håll utkik på http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/ när det sätter igång i oktober. Eller kanske använda tidigare års RosaDygn som inspiration och köra en egen liten insamling i år av något slag?

Vi siktar på att åter köra nästa år, tillbaks med mer ledig tid och nya krafter! Stay tuned.

One Response to Inget RosaDygn 2013

  • Stefan Andersson says:

    Rosa dygnet är ljuset i höstmörkret.
    Hoppas ni hittar tiden för 2014…engagemang och hjärta vet vi redan att ni har.

Leave a Reply

Insamlingen