Nu är lördagen här som vi har väntat på så länge. Dagen då Rosa Dygnet börjar. Rosa Dygnet har genom åren blivit ett större och större tränings- och välgörenhetsevent och det är mycket folk i rörelse på Sportlife Exclusive den här helgen. I Cykelsalen pågår det ständigt cykelpass mellan 13.00 på lördag och 13.00 på söndag. I den stora gruppträningssalen har vi i år mer pass än någonsin. Vi bjuder också på tre olika förelösningar som har tre olika fokus, samt tävlingar, utmaningar, mingel, gott fika och mycket annat. Vi vill att Du ska känna dig välkommen när du kliver in på Rosa Dygnet 2012.

För att du ska få så bra upplevelse som möjligt hos oss kommer här lite tips som kan vara bra att tänka på om du ska träna på Rosa Dygnet:

- Kom i god tid innan dina pass. Det kan vara en liten kö till den disk där du prickar av dig på dina pass och får din goodiebag. Det är även vara bra att vara i god tid så du hinner ställa in din cykel eller ställa i ordning stepbräda m.m beroende på vad du ska träna.

- Ta med träningskläder med ombyten (gärna några extra om du får lust att gå på andra pass), träningsskor/cykelskor, vattenflaska och handduk/duschartiklar.

- Du får ett kort som du låser skåpet i omklädningsrummet med, så ta med legitimation som pant.

- Ta med kontanter eller betalkort, så du kan köpa kaffe, smörgåsar, fika, godis, sallader, lotter, och alla möjliga olika produkter där alla intäkter går till insamlingen.

- Ta med dina vänner och din familj! Chansen är stor att det finns drop-inplatser. (100 kr/pass betalas på plats!)

Vi hoppas att du kommer trivas hos oss och att du känner dig välkommen. Är det något du undrar över är det bara fråga någon av oss som är på plats.

Vi ses!

Leave a Reply

Insamlingen