Sådär. Som i så gott som alla projekt finns det förseningar även här. Schemat var tänkt att komma upp i söndags. Det gjorde det inte. Men nu däremot finns schemat uppe, med begränsningen att det är endast de klasser där vi har bekräftat med instruktören att det blir den klassen som ligger i schemat. Som ni kommer se finns det ett par timmar kvar att fylla med klasser och vi jobbarför fullt på att få en bekräftelse från de instruktörer det gäller.

Vi saknar även en del klassnamn och beskrivningar på klasserna samt utförlig information om instruktörerna. Därav kommer det stå en liten text när ni trycker på en klass om att viss info saknas. Närmare bestämt “Ett fel uppstod: Invalid attempt to read when no data is present.”  Du kan lugnt ignorera detta. Det betyder bara att det inte finns någon utförlig information om instruktören inlagd i systemet ännu. Men eftersom vi fått många förfrågningar om när schemat kommer upp så lägger vi upp det vi är klara med nu.

Och bokningen öppnar dessutom i detta nu. Så känner ni att ni vill boka er redan nu för att få en plats på ett pass där tiden passar er eller ni redan vet att just den instruktören vill jag köra för så är det bara att boka in er!

Är ni ute efter att boka en cykel för hela dygnet (antingen som lag eller om ni är lite knäppa och vill köra hela dygnet ensam) eller någon form av gruppbokning så ska ni kontakta anders.nilsson@rosadygnet.se. Bokningsfunktionen här på hemsidan är endast för att boka enstaka pass just nu. Om ni funderar över antalet lediga cyklar på varje pass så är det så att vi har reserverat 25 cyklar för just laganmälan som inte syns i siffrorna här nu.

Leave a Reply

Insamlingen